Jun 24, 2011

U susret carstvu - Starac Gavrilo

старац Гаврило


Документарни филм "У сусрет царству - Старац Гаврило", говори о прошлим и будућим догађајима који су задесили и који ће задесити српски народ, а све због проклетог атеизма, екуменизма, абортуса, неморалности сваке врсте...

“Владике које буду ишле папи да се поклоне или било шта да га замоле, велику ће невољу на себе навући и немир доживети. Нема шта код њега да се тражи. Папа оне који Србе муче свецима проглашава. Тражиће у Београд да дође, али ће се народ успротивити“. ~ старац Гаврило

Србију ће због наведеног задесити тешке невоље, али ће милост Божија бити са нама и после свих страдања долази период благостања.
Поручите књигу "Старац Гаврило - Пророк последњих времена", од мати Макрине  (монахиња која је до смрти стараца била уз њега и која је у аманет од старца добила да после његове смрти објави наведену књигу)  на телефон: 064/166-9430, у њој су детаљније описани будући догађаји и живот старца Гаврила.

Или ако нисте у могућности да купите, можете је скинути са овог линка


Овом приликом се захваљујем ауторима овог документарног филма и брату у Христу који је омогућио да овај филм угледа светло дана!

Свако добро од Господа и нек је свима на спасење!