Aug 28, 2011

Tajna iza tajnih društava

Mnogo toga je napisаno o tаjnim društvimа i postoje brojne špekulаcije o tome koje sile ih kontrolišu. Prirodа tаjnosti je takva dа stvаrnа vlast izа ovih sila ostаne uprаvo to - tаjnа. U ovom predаvаnju, jаsni dokаzi su izneti dа pokаžu ko zаistа stoji izа prestola zemаljske moći. Profesor Volter Fajt iznosi detaljno istraženo poreklo najmoćnijih tajnih društava kao što su: Jezuiti, Iluminati, Masoni, Lobanja i kosti, Vitezovi Kolumba, Malteški Vitezovi...

Potpuni mozaik ovih društava povezan je u celinu uz pomoć najbolje proročke knjige ikada napisane i date ljudskom rodu: Knjige Otkrivenja.

Ona nam jedina daje jasan i logičan odgovor ko sedi na tronu i upravlja ovim društvima. Ovo su saznanja koja ne smete propustiti. Toplo preporučujemo.


Predavanje je snimljeno 2005 godine u Alberti. Prof. dr Walter Veith je doktorirao zoologiju 1979. godine na Univerzitetu Kejptaun u Južnoj Africi. Doktorirao je iz oblasti nutricionističke fiziologije. Prof. Veith predavao je studentima teoriju evolucije sedamnaest godina.

Posle iscrpnih istraživanja na Univerzitetu Štelenboš u razdoblju 1979-1987 uverio se da ova teorija ne daje adekvatno objašnjenje porekla ljudske vrste. Godine 1988. prof. Veith je gostovao na Institutu za istraživanje u oblasti geologije na Univerzitetu Loma Linda u Sjedinjenim Američkim Državama. Njegov istraživački rad, ostvaren u saradnji sa vodećim svetskim naučnicima iz pomenute oblasti, razmatrao je suštinu naučnog problema - evolucija ili stvaranje.

Prof. Veith sada predaje na Univerzitetu Vestern Kejp u Južnoj Africi na katedri zoologije i jedan je od pet naučnika u Južnoj Africi kojima je Londonsko kraljevsko društvo dodelilo počasnu Donaciju za realizaciju programa razvoja za početak naučno-istraživačkog rada u Južnoj Africi u periodu posle aparthejda. Autorova saznanja o biblijskim proročanstvima i savremenim religioznim tokovima rezultat su dugogodišnjeg proučavanja. Ova zadivljujuća serija predavanja bavi se velikim sukobima na religioznom polju koji i danas postoje u svetu, a koja biblijska proročanstva temeljno i jasno tumače.