Jan 20, 2013

Kinezi „provalili“ bunkere „vladara iz senke“?


Amerikanci imaju razloga da brinu. Filip Karber, istraživač sa univerziteta Džordžtaun prognozira da bi prvi nuklearni udar Kine po Americi doneo 50 miliona mrtvih dok bi između 25 i 50 miliona amerikanaca bilo teško povređeno (uključujući i probleme sa radijacijom).


Karber navodi sledeće detalje: „50 od 315 miliona Amerikanaca će biti ubijeno na licu mesta posle prvog kineskog nuklearnog udara, oko 50% stanovništva će da pati od bolesti izazvanih radijacijom. Dve trećine od 7569 bolnici će biti uništeno, a polovina lekara će biti među žrtvama. Trećina elektrana i 40% poljoprivrednog zemljišta će biti uništeni ili izloženi radijaciji. 100 miliona Amerikanaca će se suočiti sa glađu deset godina nakon udara.  Životni vek i kvalitet života preživelih će da podsećaju na srednji vek“.


Izveštaj je rezultat trogodišnjeg istraživanja posvećenog potencijalu kineske nuklearne sile. U pitanju je i 4.800 kilometara podzemnih tunela koje je Kina sagradila za svoj arsenal. Prema izveštaju koji navodi sajt defensenews.com, 3.000 nuklearnih bojevih glava su sakriveni u ogromnom podzemnom lavirintu, dok američki obaveštajci još uvek veruju da Kina ima 300 do 400 nuklearnih bojevih glava.


Kinezi „provalili“ bunkere „vladara iz senke“?

Posetilac Vaseljenske Televizije Dragan-Gaša u jednom komentaru navodi jednu zanimljivost.

Vest koja se još uvek krije je da su njihovi „hiljadugodišnji bunkeri“ u kojima planiraju da prežive Armagedon, provaljeni i da su im Kinezi poslali „crveni karton“ (tako taj plan „trebljenja pacova“ oni kodno nazivaju) sa detaljima uništenja tih bunkera sa stotinak specijalnih hidrogenki (sa usmerenim dejstvom). Postojbina Dakota indijanaca i još tri planinska venca (???) biće „poravnata sa nivoom okeana“ (kineski humor).

To je ono što je upalilo lampicu za uzbunu „banksterima“, kao pravim gospodarima te genocidne nacije. Koji bi pošten čovek i suzu pustio za taj ljudski šljam i otpad i potpuno zaslužuju ono što su naumili da urade celom normalnom svetu. Kinezi nisu sline ko Rusi i jenkiji to znaju vrlo dobro, tako da trikovi koji su uspeli sa sovjetima, nikada neće sa Kinezima. Tjenanmen će biti multipliciran bez milosti, a uskoro se sprema i lov na “ crvenu buržoaziju“. Ali o tome kad to postane aktuelno…

Jesin se samo bavio špekulacijama na osnovu kineskih standarda raspoređivanja nuklearnih balističkih projektila, a u odnosu na pretpostavljenu dužinu tih tunela (4.500 km). U stvari, prave podatke ovih dana je predao novi lider Kine u direktnom razgovoru sa Putinom, kao znak poverenja prema Rusiji i pečat na „Ugovor o strateškoj odbrani“ (zajedničkoj). Banksteri nemaju šansu da se probiju svojim mućkama,tako da će pokušati da izazovu Apokalipsu…

Ako ne mogu da prežive, kako onda da ulaze u, za njih, neprihvatljiv rizik?

izvor:
Vaseljenska TV