Apr 21, 2015

Zašto se kod vakcinacije insistira na "pravo djeteta", ali ne i kod abortusa?

Zdravstvene vlasti u svim državama gdje je vakcinacija djece obavezna kao jedan od argumenata koriste frazu "pravo djeteta", a ne, recimo, "pravo roditelja" da odlučuju za svoju djecu.

Sa druge strane, kod abortusa "pravo djeteta" se ne uzima u obzir, već "pravo roditelja". U slučaju abortusa to "pravo roditelja" prouzrokuje smrt djeteta, a u slučaju vakcinacije "pravo djeteta" može biti uvod u bolest djeteta (sve više slučajeva) ili čak smrt (postoje i takvi slučajevi).

Primjeri iz života, kao u slučaju vakcinacije i abortusa, pokazuju kako su mnogi zakoni koji se ljudima nameću apsurdni, destruktivni i u funkciji "viših interesa".

Što se tiče abortusa i šta je zapravo abortus pogledajte ovdje fotografije urađene sa specijalnom opremom prlikom začeća djeteta i njegovog rasta u materici do skoro devetog mjeseca kada treba da se rodi. Ovo je još jedan od brojnih dokaza da je abortus ubijanje djeteta.

Kada je u pitanju vakcinacija, nije na odmet da još jednom navedemo korisne izvore informacijakoji mogu biti od koristi roditeljima:

Tiha Epidemija - Neispričana priča o vakcinama

Ruski lekari o besmislu vakcinacije

Teorija zavere - Farmaceuti

"Mala" tajna autizma?

Istina o Vakcinama

Vakcinacija nacija

Šta se nalazi u vakcinama?

Vakcine izazivaju bolesti

Vakcine: novi genocid

Koristan sajt o vakcinama