Nov 22, 2011

Da li je ovo vanzemaljac? [TXT]


 Jesu li znanstvenici pronašli lubanju vanzemaljskog bića?

Misterija gigantske lubanje pronađene u Peruu!

Tri znanstvenika antropologa su se složila: OVO NIJE LJUDSKO BIĆE!

Mnoge svjetske tiskovine su nas jučer zapanjile s tekstovima o pronađenom skeletu s gigantskom lubanjom koja nikako ne nalikuje ljudskom. Trebalo nam je 24. sata da provjerimo je li ovaj arheološki nalazak autentičan ili tek novinska patka.


S obzirom da je arheološki nalazak autentičan, ovo bi mogla biti arheološka priča godine!


Prenosimo članak izdan u Mail Online-u. Na lubanji se nalaze mekani dijelovi kao da se radi o glavi bebe, no u njenim vilicama se također nalaze istaknuti kutnjaci, koji se tek mogu naći kod odraslih osoba. Nakon pregleda skeleta tri neovisna antropologa su zaključila: Ovo nije ljudsko biće.
Mumificirana produljena lubanja pronađena u Peruu bi konačno mogla dokazati da vanzemaljci postoje. Čudno oblikovana glava dugačka gotovo 50 centimetara kao i tijelo, ona je u potpunosti zbunila antropologe. Ovo je jedan od dva ostatka koji su pronađeni u gradu Andahuayalillas-u koji se nalazi u južnoj provinciji Perua koja se zove Quispicanchi.
Skelete je pronašao renato Davila Riqvelme, koji radi u muzeju Privado Ritos Andinos u Cusco-u u jugoistočnom Peruu.


Na lubanji se nalazi mekani dio koji se naziva otvorena fontanela, koja je karakteristična za djecu u prvoj godini života, no ipak ova lubanja ima dva razvijena kutnjaka, koji se mogu vidjeti u odraslih ljudi.
Davila Riquelme je obavijestio medije da su tri antropologa iz Španjolske i Rusije stigli u muzej prošli tjedan kako bi pregledali ostatke i svi su se jednoglasno složili kako ovo nisu ljudski ostatci, te da je skelet potrebno podvrgnuti daljnjim istraživanjima da bi saznali više.


Davila Riquelme je izjavio: „Iako se ovaj zaključak bazira na površnoj analizi, očigledno je da oznake na ovom skeletu ne odgovaraju bilo kojoj etničkoj grupi u svijetu.“
Ostatak očne jabučice u desnoj očnoj šupljini će pomoći odrediti genetiku i DNK ovog ostatka da bi se jednom za svagda otklonila sumnja je li ovo ljudski ostatak ili nije.
Druga mumija je nepotpuna i visoka je tek 30 centimetara.
Nedostaje joj lice i činilo se da je bila omotana placentom, te je zgrčena u položaj fetusa.
Ovi ostatci jako nalikuju na kristalnu lubanju iz posljednjeg filma o Indiana-i Jones-u.


Alternativno objašnjenje je da je pitanje o povezivanju glave te da je tako nastao njen produljen izgled, no to ne objašnjava nemoguć sraz između omjera tijela i omjera lubanje te ne objašnjava ostale nepovezanosti s ljudima kao što su oprečnosti između mekanog dijela lubanje i neobično razvijenih zuba.
Više na Engleskom jeziku pročitajte: ovdje, ovdje i ovdje.


preneseno sa:
matrixworld-hr.com