Nov 7, 2011

Illuminati (2005)

Celokupan politički sastav SAD-a i Velike Britanije je kontrolisan od strane male skupine elitnih okultista koji su se zakleli na vernost svevidećeg oka Lucifera. Već više od dva veka, aristokrate iz V. Britanije i Amerike su uključene u satonistička tajna društva koja su zauzele glavne pozicije moći u politici, medijima i vojsci.

Dokumentarni film "Iluminati" oslanja se na istorijske zapise, snimke i fotografije koje vode gledaoca na putovanje otkrivenja - to putovanje počinje s atentatom na JFK, kroz tamne dubine dva Zalivska rata i donosi vam šok da se suočite s detaljima o tome kako su članovi tajnog društva "Lobanja i kosti" dizajnirali američke predsedničke izbore 2000g. i 2004g.

Ovaj dokumentarac vas odvodi duboko u šume severne Kalifornije s tajno snimljenom snimkom Alexa Jonesa, koja razotkriva godišnje rituale Bohemijskog kluba - ceremonije na kojima prisustvuju već godinama američki bivši predsednici, potpredsednici i direktori najvećih svetskih korporacija.

Posećuje se Tibet gde Kina - nacija koju George W. Bush opisuje kao "najomiljenija nacija Americi", rutinski premlaćuje i muči nevine tibetanske svestenike

Otkriva se kako su viši članovi britanske kraljevske porodice bili članovi Hitlerovih SS-ovaca.


New York Gazette novine:
"Dokumentarni film "Illuminati" je ....eksplozivno izlaganje koje povezuje britansku kraljevsku porodicu s masonstvom, nacizmom, crnom magijom i cionistima, kabalističkim tajnim društvima.
 .