Feb 2, 2012

Monsanto tužbom napada Nikolu Aleksića preko svog ekskluzivnog partnera u Srbiji


Javni apel poštovaocima borbe ekologa Nikole Aleksića, ekologa iz Srbije


Pomognimo donacijama hrabrog borca za istinu Nikolu Aleksića i njegov Ekološki Pokret Novog Sada

Zbog iznošenja istine o genocidu nad svojim narodom i čovečanstvom zasipanjem otrovima sa neba iz zločinačkih aviona i o kriminalnom uvođenju genetski modifikovanih organizama (GMO) u komercijalni promet u svojoj zemlji, Nikola Aleksić, lider ekologa Srbije, suočen je sa nepremostivim teškoćama.
Ponovo su pokušali da ga po ko zna koji put likvidiraju prilikom dolaska na najavljenu konferenciju za novinare u Beograd. Monsanto je podneo tužbu protiv njega preko svog ekskluzivnog partnera u Srbiji zbog iznošenja istine, preteći da će njemu i porodici oteti stan radi odštete preko korumpiranog sudstva Srbije.


Šalju se pretnje svim potencijalnim donatorima i sponzorima da ne smeju da pružaju finansijsku podršku Ekološkom pokretu niti da sarađuju sa ekolozima. Nikola Aleksić se bori više od četiri decenije kao društveni aktivista za najplemenitije ciljeve i postiže svetske rezultate, ali i pored toga informativni mediji su zatvoreni za Nikolu Aleksića i za istinu u Srbiji.

Kada je javno održao datu reč i sam krenuo na Narodnu skupštinu, jer nije proglasila Srbiju za teritoriju bez genetski modifikovanih organizama u zadatom roku, policija ga je protivpravno lišila slobode i odvela pred sudiju gde je novčano kažnjen.

Da li znate nekog u svetu ko je zbog date reči građanima Srbije sam krenuo na parlament svoje zemlje radi budućnosti svog naroda?
Da li znate nekog u svetu ko je javno pozvao vojsku da uhapsi svog vrhovnog komandanta zbog izdaje naroda i države?

Takvu hrabrost ima samo Nikola Aleksić.Ako dozvolimo srpskom režimu da uništi Ekološki pokret i slomi kičmu Nikoli Aleksiću, svet će ostati siromašniji za jednog vanserijskog borca za zaštitu životne sredine i ljudska prava, za opstanak čovečanstva i planete Zemlje.

Mi branimo naše prirodno i ustavno pravo na zdravlje i opstanak, niko nam to ne sme ugroziti bilo iz kog razloga. Ne postoji patriotizam bez ekologije, niti ekologija bez patriotizma, zato je vrhunski cilj patriotizma zaštita životne sredine.

Zato vas pozivamo da solidarno pružimo pomoć Ekološkom pokretu Novog Sada, okosnici borbe za spas planete Zemlje i svetskog otpora Novom svetskom poretku dobrovoljnim prilozima prema sopstvenim, makar i najmanjim mogućnostima.

Uplate donacija se mogu vršiti na žiro račun Ekološkog pokreta Novog Sada:
335-1856-19

**********

Trebamo pomoći ovom hrabrom čoveku, Nikoli Aleksiću i njegovom Ekološkom Pokretu Novog Sada, jer je Nikola vrlo dobro znao da su ovakvi napadi na njega u smislu likvidacije i raznih tužbi po principu: „Kadija te tuži, kadija ti sudi“ mogući, ali je i pored toga hrabro ustao da kaže narodu istinu na način koji je bio izvodiv: preko interneta (blogovi, sajtovi, fejsbuk itd…), manjih televizija, tribina i protesta.

Danas svi koji žele da se informišu došli su do informacija da je genetski modifikovana hrana (GMO) štena za ljudski organizam! Još 2008. je autor ovog teksta pisao o tome: „Genetski modifikovana hrana»O štetnosti GMO ne govore vidovite Zorke, već relevantni naučni radnici poput Dr Arpada Pustaia, koji su rešili da progovore radi zaštite čitavog čovečanstva. Dakle, Nikola Aleksić je samo navodio saznanja ovakvih savesnih naučnih radnika, a šta radi firma „Monsanto“ možete saznati pažljivo gledajući ovaj dokumentarni film.Pored pomoći u donacijama za Nikolu Aleksića i Ekološki Pokret Novog Sada, ne bi bilo loše da neka organizacija organizuje u Novom Sadu ili Beogradu protest podrške Nikoli Aleksiću i Ekološkom Pokretu Novog Sada.

Donacije

Što se tiče donacija za pomoć Nikoli u borbi protiv Monsanta, sve informacije, uredno i lepo prezentovane možete naći na izvornoj strani ovog teksta na ovom linku.izvor:
DžonsonBor