Apr 2, 2011

Iluminatska Hijerarhija

Vođa illuminata na Zemlji se zove "Pindar". Pindar je član jedne od 13 vladajućih illuminatskih porodica, i to su uvek muškarci. Titula Pindar je skraćeno od "Vrh Drakona", takođe poznat kao "Drakonski Penis". Simbolično ovo predstavlja vrh moći, kontrole, kreacije, penetracije, ekspanzije, invazije i straha.
Postoje informacije da je Marquis de Libeaux Pindar, ali ovo je samo dezinformacija.


Pravi Pindar je glava familije Rotšild, kao što je i bio već nekoliko stotina godina. On je smešten u Nemačkoj, blizu Frankfurta. U kasnim 1970-im on je nadgledao projekat Montauk, koji je nazvan M.A.L.D.A. a to je anagram za Montauk Alsace-Lorraine Dimenzionalne Aktivnosti. Ovaj projekat je bio smeštan blizu grada Strasburg, Francuska, istorijski nekadašnji deo Nemačke.
Interesantno, postoji vinarija na istočnom kraju Long Islanda, nedaleko od Montauk Pointa, zvanog Pindar Vinarija. Ovo vino uživa internacionalnu popularnost. Ovo se fino uklapa u plan, kao što ova zona pripada glavnom distriktu Zemlje - Ujedinjenim Nacijama.

Crveno vino je simbol za krv ubačenu od strane Iluminata. Vino može postati sveto kao što i jeste u Rimsko-katoličkoj crkvi. U Katoličkoj crkvi, vino zamenjuje krv u ceremoniji. Iluminati su ovde na Zemlji uspostavili piramidni sistem kontrole. Piramida sa Luciferovim okom, stacionirana na američkom dolaru, je simbol ove kontrolne strukture. Oko je vrh piramide. Ovo objašnjava zašto je originalna struktura Velike Piramide bila prekrivena zlatom.

Pindar je predstavljen zlatnim vrhom na piramidi. Sledeći nivo ili "Oko" na piramidi predstavlja 13 vladajućih familija. Njihov redosled:

1. Rothschild (Bauer or Bower) - Pindar
2. Bruce
3. Cavendish (Kennedy)
4. De Medici
5. Hanover
6. Habsburg
7. Krupp
8. Plantagenet
9. Rockefeller
10. Romanov
11. Sinclair (St. Clair)
12. Warburg (Del Banco)
13. Windsor (Saxe-Coburg-Gothe)


Svaka od ovih 13 vladajućih familija ima svoju zonu uticaja na Zemlji i određenu ulogu koju treba da obavi. Ove određene funkcije uključuju globalne finansije, vojnu tehnologiju i razvoj, kontrolu uma, religiju i medije. Svaka od 13 vladajućih familija ima veće od 13 članova. Broj 13 za njih ima posebno značenje. Oni znaju da postoji 12 tipova energije koji prolaze kroz 10 aspekata Božjeg Uma.


Ukupnost od 12 energija je jednako trinaestoj energiji. Ovo se smatra kao najmoćnije znanje. Oni takođe znaju da u stvari postoji 13 znakova zodijaka, ne samo uobičajenih 12. Oni su sačuvali 13 znak koji je skriven vekovima, zato što je to znak Zmaja.


Dokumentarni film "The Illuminati", možete pogledati na linku ispod ...• • •