Apr 3, 2011

[TXT] Tri svetska rata Alberta Pike-a


Albert Pike
 Albert Pike, osnivač Škotskog Masonskog reda u Americi je u pismima Italijanskom revolucionaru Manziniju detaljno opisao prva Dva svetska rata, a i Treći. A kako bi izgledao taj treći Svetski Rat?


Upravo onako kao što se trenutno dešava medju Arapskim svetom.


Po Pike-u, da bi se postavio Novi Svetski Poredak,mora doći do Tri svetska rata , i taj treći bi se dešavao izmedju Izraela i Arapskih-Muslimanskih zemalja.


Kako je Pike, mogao da iznese ovu pretpostavku a kada je sam Izrael osnovan tek 100 godina posle ove Pike.ove izjave?
Ko je Albert Pike?


Rodjen 29. Decembra 1809.god. u Bostonu, studirao na Harvardu, zatim došao do čina generala u armiji konfederacije.

Posle gradjanskog rata biva uhapšen i zatvoren zbog izdaje da bi bio posle kratkog vremena,1866.god. bio pomilovan i oslobodjen zahvaljujući masonu i predsedniku Andrew Johnson-u (sedamnesti US predsednik 1865-1869). Johnson je nominovan za podpredsednika 1864 i naravno godinu dana kasnije 1865 nakon ubistva predsednika Lincoln-a postao predsednik.
Pike je bio vrlo inteligentna osoba, sposobna da piše i čita 16 jezika! Dogurao je do 33. stepena u masoneriji.
1869.god. je postao glavni vodja Ku Klux Klan-a.
1871.god. je napisao masonski priručnik "Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Rite of Freemasonry"


Pike je takodje bio i satanista a ako nekoga interesuje za detaljnije informacije u vezi njega neka pogleda na link: http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=1086


Jedan Svetski Poredak


Pike je bio fasciniran idejom jednog svetskog poretka. Odabran je da kordinira "Illuminati" aktivnosti u Americi. Ako nekoga zbunjuje mešanje pojmova Illuminati, Masoni, Jezuiti, satanisti i razna tajna bratstva, moram da napomenem da je to sve jedna te ista firma sa svojim mestom i namenom u piramidi moći.

Njegov stav je bio da treba da se stvori politička partija ( ili bolje rečeno, tajna svetska organizacija) koja ce držati svet u medjusobnom sukobu (Ratu) dok im oni sami ne donesu mir. Rekao je da se to može izvesti

"Verbalno ili pisano (jezikom ili perom), sa svim našim javnim ili tajnim uticajem. Mirnim putem ili ako treba mačem (Silom)."Tri Svetska Rata


Ideja da se postigne jedna svetska vlada i jedna religija je opisana u pismu, 15 avgusta 1871, pisano od strane Pike-a i jedno kraće vreme je bilo exponirano u "British Museum Library" u Londonu a prepisano od William Guy Carr bivšeg obaveštajnog oficira kraljevske kanadske mornarice. Evo šta je tu napisano:


Prvi Svetski Rat

"Prvo svetski rat mora da se izvede tako da dozvoli iluminatima da sruše cara i preuzmu Rusku vlast i da od te države naprave tvrdjavu komunističkog Ateizma. Nesloga i Sukob koji ce se voditi preko agenata illuminata izmedju Engleske i Nemačke koristiće se za stvarnje rata. Na kraju rata, komunizam će se graditi tako da uništi oslale države sa ciljem da oslabi religije.

Drugi Svetski Rat

"Drugi svetski rat mora se zasnivati na tome da se stvori sukob Fasšsta i političkih Cionista. Ovaj rat se mora voditi tako da Nacizam na kraju biva uništen, a Cionizam dovoljno jak da se osnuje suverena država Izrael u Palestini. Tokom drugog svetskog rata komunizam mora biti dovoljno jak da se balansira sa hrišćanstvom, i koji će biti održan u tom balansu sve dok nam ne zatreba za zadnju socialnu kataklizmu.

Treći Svetski Rat

"Treci svetski rat se mora voditi, kroz iluminati agente, na taj način da se stvara sukob Izraela i vodja islamskog sveta. Rat se mora izvesti tako da se Izrael i Islam podjednako medjusobno unište. U medjuvremenu ostale nacije ponovo podeljene po tom pitanju će se sukobiti do totalne moralne, fizićke i spiritualne iscrpljenosti...

Pustićemo "sa lanca" Nihiliste i Ateiste i provocirati ogromnu socialnu kataklizmu koja će u svim svojim užasima, jasno pokazati nacijama efekat apsolutnog Ateisma, poreklo divljastva i naj krvavijih nemira. Onda, narod, nateran da se brani od te manjine revulucionara, istebiće ove razarače civilizacije, i mnogi razočarani hrišćanstvom, izgubljenog duha, bez kompasa i smera, dobice u prosvetljenje i kros univerzalnu manifestaciju čistu doktrinu Lucifera. Ova manifestacija će biti rezultat, opšteg reakcioniog pokreta koji ce pratiti uništenje hišćanstva i ateizma, oboje osvojeni i uništeni u isto vreme."


Lično mislim da se malo zajebo sa ovom trećom pretpostavkom (ili planom), mada posmatrajući trenutno stanje u Arapskom svetu, nije potpuno isključeno ... A šta će biti, vreme će pokazati ...


Detaljnije informacije o ovoj temi možete pogledati ovde :