Jan 11, 2012

Atlantis Ultra: Dr Sladjana Velkov i Irena Baret o vakcinama i fluoridu

Današnja emisija Atlantis Ultra, koju preko sajta "Dveri - Pokret za život Srbije"  vodi i uređuje gospođa Biljana Đorović, nastavak je prethodnog gostovanja Dr Slađane Velkov u Atlantisu, s tim što joj se u ovoj emisiji pridružila i gospođa Irena Baret, lekar prirodne medicine.

Dr Slađana je govorila o vakcinaciji, dok je Irena govorila o fluorizaciji vode.

Ova jednosatna emisija tako je bogata podacima koje ove dve izuzetne žene iznose, mnogima će ti podaci spasiti živote, sačuvati zdravlje, otvoriti vidike i šokantna otkrića oko dugogodišnje manipulacije sa ljudima, njihovim zdravljem i životima, tako da bi vam preporučio da veoma pažljivo i više puta preslušate emisiju.Doktorka Slađana Velkov raskrinkava mit da vakcine leče, "da su iskorenile mnoge zarazne bolesti", dok je istina na suprotnoj strani, vakcine zapravo izazivaju mnoge bolesti protiv kojih se koriste da bi navodno izlečile ljude, one su biološko oružje upereno protiv zdravlja ljudi. Koji god da se iznese podatak o pravoj istini o vakcinama, ubitačan je i govori mnogo, a posebno taj da proizvođači vakcini, PO ZAKONU nisu obavezni da kažu sastav vakcina onome ko ih u ime države odobrava za upotrebu, kao bezbedne!?

Dakle, te institucije koje odobravaju vakcine kao bezbedne, uopšte ni neznaju kompletan sastav vakcina, a kada ih se pita kako to mogu da odobre vakcine za upotrebu kao bezbedne, a ni sami ne znaju njihov sastav - a samim time da su i bezbedne, ljudi koji vode te institucije kažu da "idu na poverenje" proizvođača vakcije, veruju im na časnu pionirsku reč oko sastava, što bi se reklo!?? I sada neka mi neko kaže da ovaj svet vode normalni ljudi!

Znači, prvo su se kompanijama koje prave vakcine obezbedili zakoni koji ih štite, budući da po tom istom zakonu kompanije koje su prodale vakcine raznim državama, ne odgovaraju za loše posledice od dejstva tih vakcina?!


Irena Baret je govorila o istorijatu fluorizacije vode za piće, njene pozadine, kao i o štetnosti fluorida po zdravlje čoveka. Ona takođe razbija mit da je fluor koristan po ljudsko zdravlje. Fluoridi izazivaju deficit pažnje, smanjenje koeficijenta inteligencije, smanjenje pamćenja, smanjuju koeficijent inteligencije kod dece.

Fluorid je izuzetno neuro-toksičan materijal!

Osim u vodi, fluorida ima u pasti za zube, u hrani za bebe, u sokovima, ceralijama, vinu ,pivu, sodi, flaširanoj vodi, u teflon tiganjima, u otrovu za pacove, kao i u leku "Prozak".

"Stručnjaci" radi naše "dobrobiti", najavljuju i dodavanje litijuma u vodi za piće, koji takođe ima štetne kontraidikacije po ljudsko zdravlje.

izvor:
DžonsonBor