Jan 22, 2012

I Hitler je planirao isto - Evropsku ekonomski zajednicu [TXT]

IV RAJH SE IPAK REALIZUJE

Godine 1984. prebeg iz redova sovjetskog KGB-a Anatolij Golitsin upozorio je da će doći do „lažne liberalizacije" u Sovetskom Savezu i istočnoj Evropi. Rekao je da će Zapad to pozdraviti, što će pak dovesti do spajanja Evropske zajednice i zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza. Šta kažete, sve se obistinilo zar ne? Sve po planu – urušavanje komunizma (njihova tvorevina), urušavanje SSSR-a (njihova tvorevina) pa i SFRJ (njihova tvorevina), potom perestrojka – ili toliko izblajhana tranzicija a ona je značila uvođenje tržišne privrede i demokratizaciju bivših komunističkih država ili u prevodu uvođenje poretka koji će omogućiti u stvari globalnoj vlasteli da olako zavlada i tim državama. A potom je došlo do širenja EU zarad lakše kontrole država koje gube svoj nacionalni suverenitet iz jednog centra, genijalno zar ne?


Čim su narodi Evrope zagrizli udicu i poverovali podvalama o tome da će se, ne pridruže li se Zajednici, suočiti sa katastrofom, reč „ekonomska" maknuta je iz naziva pa smo dobili Evropsku zajednicu (odskočna daska). Kasnije je ime opet promenjeno u Evropsku uniju (odskočna daska). Ujedno imamo i pomak prema centralizaciji političke moći u zajednici i polagano oduzimanje mogućnosti pojedinačnim državama da donose odluke (odskočna daska). Potom je usledio pritisak kako bi se formirala jedna centralna evropska banka i jedna evropska valuta (odskočna daska).

A koncept Evrope s centralizovanom kontrolom u rukama centralne evropske banke, sa jednom valutom, regionalnom upravom i zajedničkim tržištem rada, i transportnim i industrijskim sistemom, tačno je ono što su za Evropu planirali Hitler i nacisti. Svoj su plan čak i nazvali Evropska ekonomska zajednica (Europaische Wirtschaft gemeinschaft).

U svojoj knjizi iz 1966. godine Tragedija i nada ('Tragedy And Hope) Elitin „insajder" Carroll Quigley objašnjava kako se proces evropske integracije na svim nivoima trebao sprovoditi u fazama; Richard N. Gardner (Kom. 300) iz CFR-a kasnije će reći kako su planirali „nagrizati ga [suverenitet] malo po malo".


izvor:
Forum Antiglobalista