Jan 29, 2012

Teroristički napadi i sve krize su iscenirani [TXT]

Sve krize, od ekonomskih i ekoloških, preko globalnog zagrevanja i pandemija pa do terorizma i dolaska vanzemaljaca, imaju zajedničko samo jedno - služe kako bi nam pokazale da se s njima ne možemo nositi i da je potrebna jedinstvena vlada sveta.

Elita koja u rukama drži najviše svetske moćnike namerava da stvori novu nevidljivu svetsku vladu. Naime, postoji 12 procesa koji se smatraju i nazivaju "okidačima", koje ove elite koriste, kako bi postigli u svom naumu.

Britanski "Financial Times" otvoreno artikuliše ovaj stav u članku Gideona Rachmana, glavnog komentatora za spoljnu politiku još 2009. godine, čiji naslov glasi: "A sada, nova svetska vlada".

Ceo proces nastaje sistematično, deluju na različitim pozornicama i različitim brzinama. Finansijski okidači kreću se brzinom svetlosti, zahvaljujući elektronskoj informacionoj tehnologiji koja može stvoriti ili uništiti tržišta, valute pa čak i cele zemlje u samo nekoliko sati.Ekonomski okidači kreću se nešto sporije: proizvodnja automobila, aviona, hrane, odeće, gradnja fabrika i kuća traje mesecima. Politički okidači vezani za "demokratski sistem" stavljaju političare na vlast na nekoliko godina. Kulturološki okidači zahtevaju cele generacije kako bi se implementirali, upravo je tu psihološko ratovanje doseglo vrhunac.

Upravljanje rizikom za ceo ovaj proces uzima u obzir mnoge potencijalne opasnosti i iznenađenja. Za svako polje, zato, postoji plan. I nekoliko rezervnih. Ovih 12 okidača povezani su u jednu jako složenu i celovitu matricu, veoma fleksibilnu kada je u pitanju taktika, ali rigidnu kada su u pitanju njeni strateški ciljevi.


1. Finansijski kolaps - Od 2008. godine, globalni finansijski sistem je na aparatima za održavanje na životu. Najveći američki ekonomisti i bankari, koji sarađuju s Bankom Engleske i Evropskom centralnom bankom, nisu i niti će poduzeti bilo kakve mere za pomoć ekonomijama koje slabe. Oni samo slivaju novac bankarskoj eliti i preko medija šire mit da su neke banke "prevelike da propadnu". Zašto? Zato što ne kontrolišu vlade velike banke, poput Goldman Sachs, Deutsche Bank, CitiCorp, već upravo obrnuto.


2. Ekonomska kriza
- Danas "destruktivni ekstremni kapitalizam" dovodi do kolapsa nacionalnih i regionalnih ekonomija, menjajući njihov format u internacionalne ropske entitete, slične Gulagu, na kojima bi im pozavidio i sam Staljin. Naše brige ne leže na stvarnoj svetskoj ekonomiji, koja je mahom netaknuta, već na lažnom svetu finansija, banaka i špekulacija.

3. Socijalni neredi - Raspad sistema u Grčkoj, Irskoj, Portugalu, Islandu i oni koji su na vidiku u Italiji, Španiji i drugde, izazvali su nasilne ustanke, čak i u SAD-u i Velikoj Britaniji.

4. Pandemije - Spremite se za još "iznenadnih gripa" ("gripoznih iznenađenja") koje će voditi do obaveznog vakcinisanja, što je jedinstvena prilika da nam diskretno ugrade čipove za praćenje i testiraju inteligentne viruse koji ciljaju specifične delove DNK. Jesu li mogući virusi koji napadaju određenu rasu ili etničku grupu?

5. Globalno zagrevanje - Dok globalna ekonomija tone u status prestanka rasta, ekonomski pokretači prestaju raditi na rastu proizvodnje i prelaze na smanjenje konzumacije. Hoće li budući "kartonski krediti" otvoriti put totalnoj kontroli društva?

6. Teroristički napadi - Elita ima ovog asa u rukavu i spremni su pokrenuti novu "krizu" kao kraći put do svetske vlade. Hoće li novi "napadi", poput onog 11. septembra 2001. opravdati nove globalne ratove, invazije i genocide? Za nuklearni napad na jedan veći grad okriviće se "neprijatelji" elite.

7. Generalni rat na Bliskom istoku - U ovom trenutku mornaričke snage, bombaši i ciele armije spremne su da napadnu Siriju, Iran...

8. Ekološke "nesreće" - Nesreća u Černobilu 1986. označila je početak kraja bivšeg Sovjetskog saveza, pokazujući svetu, a i samim Sovjetima da njihova zemlja više ne može kontrolisati svoja nuklearna postrojenja. U aprilu 2010. dogodila se katastrofa u Meksičkom zalievu, a od 2011. Japan i ostatak sveta nose se s još težom nuklearnom katastrofom. Ima li tu prljavih poteza?

9. Ubistva većih političkih ili religijskih figura, pripisana neprijateljima elite - Mossad, CIA i MI6 izvrsni su u korištenju ovih prljavih trikova.

10. Napadi na "crvene države" - Irak, Libija... Ko je sledeći? Iran, Sirija, Venezuela? Severna Koreja?

11. Inscenirani verski događaji - Sve veća je potreba masa da pronađu smisao u životu, a to ih čini lakšim žrtvama Hollywoodskih, 3D hologramskih orkestriranja uskrsnuća i elektronski projekovana "mesijanska figura" koja deluje u skladu s ciljevima Elite? ko bi se usudio da ide protiv samog Boga?

12. Izmišljeni kontakt s vanzemaljcima - I ovo se možda sprema, sudeći po projektu "Blue Beam" Decenijama se veliki sektori svetske populacije programiraju kako bi verovali u vanzemaljce. I ovde će hologramska tehnologija poslužiti kako bi se insceniralo sletanje svemirske letelice. Naravno, sleteće na travnjak Bele kuće, ističući tako potrebu da čovečanstvo ima jedinstvenog predstavnika pred vanzemaljcima. Nije li i to dodatno opravdanje za formiranje Vlade sveta?

U epilogu, postavlja se pitanje što sve ove krize, od globalnog zagrevanja i pandemija, do terorizma i dolaska vanzemaljaca, imaju zajedničko? Sve one služe kako bi pokazale da se s njima ne može nositi nijedna nacija niti država i time opravdavaju stvaranje jedinstvene vlade sveta. U sledećoj godini, budite naročito oprezni i pokušajte razumeti stvari onakvima kakve zaista jesu, a ne kakve globalni mešetari žele da budu.